Onderhoud

Graag stellen wij, WOUDA ASSENDELFT, ons aan u voor.

Wij doen onderanderen:


Cilinderkop revisie
Onder het reviseren van cilinderkoppen valt het opnieuw bewerken of vervangen van versleten of beschadigde onderdelen. Deze kunnen dan opnieuw op elkaar afgesteld worden zodat de cilinderkop weer als nieuw functioneert.

Verder kunnen cilinderkoppen worden aangepast op LPG of loodvrije benzine. Dit door de zetels te vervangen met zetels van een hoogwaardiger materiaal. Als de cilinderkop geen losse zetels bevat wordt de kop uitgekorterd zodat er wel zetels kunnen worden gemonteerd. Als er twijfel bestaat of een cilinderkop (of motorblok) gescheurd is kan deze worden afgeperst op een afpersbak. Deze bootst de bedrijfsomstandigheden in een draaiende motor na, waarbij eventuele scheuren zichtbaar worden.

Motorblok revisie / MOTORSCHADE
Als een motorblok is of motorschade heeft versleten, d.w.z. cilinders en zuigers, dan kan deze worden opgeboord naar een overmaat. Er worden dan grotere zuigers gemonteerd, hiervoor moet de cilinderwand worden opgeboord en daarna op de juiste maat worden gehoond. Als een cilinder te ver is uitgesleten of beschadigd is voor een overmaat dan kan het motorblok worden voorzien van een cilinderbus. Deze wordt dan met een krimppassing in het blok gekotterd en gemonteerd, waarna deze weer wordt bewerkt voor de juiste maatvoering. Heeft uw auto motorschade, motor stuk, ben dan snel voor een vrijblijvende offerte!

Oldtimers
Oude auto’s, motoren, boten, stationaire motoren etc. worden vaak gerestaureerd. Onderdelen geven dan in veel gevallen een probleem. Om deze motoren dan toch weer draaiende te krijgen, moet er vaak worden gezocht naar alternatieven. Bijvoorbeeld een drijfstanglager waarvoor geen lager meer te krijgen is, wordt aangepast zodat er een modern ere lagerschaal inpast. Dus ook voor zeer oude motoren hebben wij vaak wel een oplossing.

Ook voor reparatie aan alle merken LPG systemen kunt u bij ons terecht. Met onze diagnoseapparatuur en ruime ervaring zorgen ervoor dat elk LPG probleem opgelost kan worden.


Bij ons kunt u terecht voor:

  • APK Keuringen voor benzine / diesel en lpg voertuigen.
  • Reparaties aan uw voertuig, laswerk, revisie, lpg etc..
  • Onderhoudsbeurten groot en klein
  • Storingsdiagnose stellen, uitlezen, resetten en oplossingen van storingen
  • LPG Inbouw voor boten en alle type auto's
  • Banden, montange, balanceren, 3D uitlijnen etc.
  • Airco Service
  • Verstuivers testen en reinigen
  • Cilinderkoppen vlakken en afpersen. Reviseren.
  • Motor revisie


APK KEUREN:

Wij kunnen alle campers, personen/bedrijfsvoertuigen keuren t/m 3500 KG.

Tijdens de APK kunt u plaatsnemen in onze wachtruimte en onder het genot van een kopje koffie en de krant wachten totdat uw voertuig apk-gekeurd is.

 

REPARATIES AAN UW VOERTUIG:

Wij kunnen alle reparaties uitvoeren aan uw auto. Als uw auto afgekeurd is, afhankelijk van wat er aan mankeert dezelfde dag nog klaar.
Ook kunnen wij eventueel laswerk voor aanwezige roestschade vakkundig repareren in onze moderne werkplaats.
Na de apk-keuring geven wij u een duidelijke prijsopgave om misverstanden te voorkomen.
Als u wilt, worden de oude onderdelen bewaard en aan u getoond.

ONDERHOUDSBEURTEN:

Onderhoud van uw auto of capmer is geen enkel probleem. Een kleine of grote onderhoudsbeurt voer en wij snel en vakkundig uit.

Uw distributieriem moet vervangen worden? Of koppeling is versleten? Airco reparatie? Motor stuk, versleten?
Ook dit kunnen wij professioneel voor u uitvoeren.


STORINGSDIAGNOSE:

Heeft u een storingslampje in uw display? Wij kunnen uw auto zonder problemen uitlezen en een OBD diagnose plan uitvoeren om de storing op de lossen.

Voor verdere vragen of een afspraak kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.


Met vriendelijke groet,


WOUDA ASSENDELFT
Industrieweg 9a
1566 JN ASSENDELFT (NOORD-HOLLAND)

Tel: 075-6222213

Motor stuk? LPG inbouw? APK? bel snel voor een vrijblijvende offerte!